5. desember 2023
Nyheter

Årets album 2019 – Nå kan du begynne å stemme

Last Updated on: 2nd januar 2020, 08:57 pm

Tradisjonen tro skal Prognytt også i år kåre årets beste progressive rockealbum. En vågal og høyst subjektiv, men fast øvelse på denne tiden hvert år. Til uka presenterer vi våre egne kandidater.. I tillegg ønsker vi at dere stemmer på deres egne favoritter. Vi rekker jo ikke å høre på alle progalbum som kommer ut!

[dropcap]S[/dropcap]om vanlig er det tre kategorier vi kårer årets album i: Årets norske album, årets internasjonale album og årets debutalbum (kan være både fra inn- og utland) samt årets konsertopplevelse.

Våre forslag blir presentert i løpet av neste uke, men har du selv allerede dine egne favoritter, så er det bare å begynne å sende inn din stemme. Vi kårer uansett to vinnere i hver kategori – en som Prognytts valg, og en som lesernes valg. Vi lar som vanlig dette være en lukket avstemning, så vi mottar stemmer kun per epost til post@prognytt.no.

Husk å skrive navn og adresse og t-skjortestørrelse ettersom vi trekker ut en heldig vinner av våre meget eksklusive Prognytt t-skjorte, som foreløpig kun finnes i tre eksemplarer! Den fjerde skjorta går til den som blir trukket ut som vinner etter årets avstemning.

Siste frist for å sende inn din stemme er 31. desember ved midnatt, altså før klokken 00.00!

Tidligere prisvinnere finner du en oversikt over her!

 

Facebook Comments

Redaksjonen

Jobber til daglig som journalist. Mangeårig progelsker. Båtgal og tar gjerne egen båt til progkonserter og festivaler (hvis mulig!). Amatørtrommis. Har en bred musikksmak, men med rock og progrock som favorittmusikk. Liker mange forskjellige band, som Gentle Giant, Genesis, Saga, The Windmill, Magic Pie og White Willow – for å nevne noen få.