9. desember 2023
FestivalNyheter

Dagene fordelt for neste års låverock

Last Updated on: 7th desember 2019, 01:43 pm

Programmet for We Låve Rock-festivalen på Grønsand gård i Hurum neste år er nå fastlagt. Infringement er siste band ut på festivalplakaten, som går over to dager også neste år.

[dropcap]D[/dropcap]et hele starter fredag 22.mai med den sedvanlige prog- og tapaskvelden. Der er første band ut Infringement, som presenterer sitt seneste album “Alienism”. Et must for de av dere som gikk glipp av konserten deres sammen med A.C.T. på Belleville forrige måned.

Deretter er det duket for de svenske favorittene Hasse Fröberg & Musical Companion – som gjester festivalen for tredje gang –  før kvelden avsluttes med den første av to opptredener med canadiske Mystery.

Lørdag åpner festivalen med lokale ungdommer fra Folkestad Rockeverksted – der undertegnede har et berettiget håp om nok en gang å oppleve ungdommene i Zenith live. Deretter følger flere høydepunkter slag-i-slag, først med britiske Midnight Sun – som er et nytt bekjentskap for undertegnede – før Sky Architect, Lesoir og veteranene i Caravan kommer på løpende bånd. Lørdagskvelden avsluttes med et nytt show fra canadiske Mystery.

Årets festivalkunstnere har arrangørene for kort tid siden opplyst blir Ronny Dank og Sverre Økshoff, sistnevnte kanskje mer kjent fra Seigmenn.

Billettsalget er allerede i gang, og i fjor ble festivalen utsolgt, så her er det bare likegodt å skaffe seg årets julegave til en musikkinteressert her!

Facebook Comments

Redaksjonen

Jobber til daglig som journalist. Mangeårig progelsker. Båtgal og tar gjerne egen båt til progkonserter og festivaler (hvis mulig!). Amatørtrommis. Har en bred musikksmak, men med rock og progrock som favorittmusikk. Liker mange forskjellige band, som Gentle Giant, Genesis, Saga, The Windmill, Magic Pie og White Willow – for å nevne noen få.