Prognytt

Magic Pie bekreftet til Sweden Rock

Per-Helge Berg 15. desember 2019 Festival, Nyheter

Om noen progfans har vært urolige for framtiden til Magic Pie etter at to av gruppas veteraner sluttet i bandet tidligere i høst, så kan de nå puste lettet ut. Tidligere denne uken ble bandet bekreftet i line-upen til neste års Sweden Rock.

Kim Stenberg og  Magic Pie bekreftet til Sweden Rock 2020

Fram til da må bandet få om bord en ny trommis og kanskje en ny gitarist etter at de to sluttet tidligere i høst. Kim Stenberg & Co har nok et solid grep om tingene og aktuelle kandidater, så det kan bli et spennende 2020 for Magic Pie-fansen.

Også svensk/norske Clawfinger og norske Kvelertak skal spille i Sölvesborg til sommeren

For proggere kan vi jo ta med at fra før av er også blant annet canadiske Saga bekreftet til festivalen, sammen med Opeth og Blue Oyster Cult.

Sweden Rock 2020 går av stabelen fra 3. til 6. juni.

Facebook Comments

Like this Article? Share it!

About The Author

Jobber til daglig som journalist. Mangeårig progelsker. Båtgal og tar gjerne egen båt til progkonserter og festivaler (hvis mulig!). Amatørtrommis. Har en bred musikksmak, men med rock og progrock som favorittmusikk. Liker mange forskjellige band, som Gentle Giant, Genesis, Saga, The Windmill, Magic Pie og White Willow – for å nevne noen få.

Comments are closed.