6. desember 2023
FestivalNyheter

Nye drypp fra Loreley

Denne uken har arrangørene av Night Of The Prog kommet med to nye artistslipp. Spanske Cheeto’s Magazine og britiske Pendragon er nå bekreftet klare for neste års festival på Loreley-klippen i St. Goarshausen

Loreley 2020 begynner å ta form.

[dropcap]F[/dropcap]ra Barcelona kommer det lett surrealistiske og noe eksentriske bandet Cheeto’s Magazine, som blander både tradisjonell prog med mer moderne aspekter og en noe humoristisk tilnærming. Bandet skal visstnok være en opplevelse live – men er et noe ukjent fenomen for undertegnede. Spanjolene entrer scenen lørdag 18. juni.

Samme dag kommer også de noe mer kjente britene i veteranene Pendragon – som gjør sin Norges-debut i april neste år – og som kommer med nytt album – Love Over Fear – over nyttår. Bandet skal ut på en ganske så omfattende turne neste år, og returnerer til Loreley-festivalen etter å ha spilt der sist i 2015.

Fra før av er Pure Reason Revolution (fredag 17), Kayak (fredag 17), og Moon Safari (søndag 19) bekreftet for Night Of The Prog XV.

 

Facebook Comments

Redaksjonen

Jobber til daglig som journalist. Mangeårig progelsker. Båtgal og tar gjerne egen båt til progkonserter og festivaler (hvis mulig!). Amatørtrommis. Har en bred musikksmak, men med rock og progrock som favorittmusikk. Liker mange forskjellige band, som Gentle Giant, Genesis, Saga, The Windmill, Magic Pie og White Willow – for å nevne noen få.