28. november 2023
KonsertNyheter

Orgelbrus i romjula for tredje år på rad

Det er vel slik at når man arrangerer noe for tredje gang – så er det etablert en tradisjon? Og tradisjoner er jo noe som hører jula til. I Haugesund kan proggere dermed gjøre seg klar til tradisjonen med orgelbonanza i romjula.

[dropcap]L[/dropcap]ørdag 28. desember er det nemlig klart for «Orgelbonanza III» når Flytten åpner dørene og hammondorglene inntar scenen i form av bandene Ring Van Möbius og Gravy Jones.

Orgelbonanza handler om høy rock, eldgamle Hammond-orgel på høyt volum, og minst like høy stemning!

Gulvet kommer forhåpentligvis ikke til å svikte når de solide orglene fyller opp scenen, og de to bandene, som beskriver seg selv  som «purister» når det gjelder instrumenteringen, lover at de er tøffere, spiller høyere, og kommer til å være et syn for guder…

Det hele starter klokken 21.00, og billettene kjøpes i døra!

Glem ribbefett og medisterkaker og bruk denne kvelden som en oppvarming til nyttårsfeiringen!

Facebook Comments

Redaksjonen

Jobber til daglig som journalist. Mangeårig progelsker. Båtgal og tar gjerne egen båt til progkonserter og festivaler (hvis mulig!). Amatørtrommis. Har en bred musikksmak, men med rock og progrock som favorittmusikk. Liker mange forskjellige band, som Gentle Giant, Genesis, Saga, The Windmill, Magic Pie og White Willow – for å nevne noen få.