17. april 2024
KonsertNyheter

Ny single fra Major Parkinson over nyttår

En ukes tid før Major Parkinson tropper opp på scenen på Vulkan i Oslo, slipper de singelen “Jonah” rett over nyttår, nærmere bestemt 3. januar. Singelen blir første smakebit fra deres kommende album.

[dropcap]P[/dropcap]å den nye låta har bandet samarbeidet med Gareth Jones og Greg Calbi – kjent fra blant annet å ha jobbet med både Mogwai, Nick Cave, Depeche Mode og Tame Impala.

Bandet er i full gang med å jobbe med materiale til sin femte skive, oppfølgeren til “Blackbox”.

11. januar spiller Major Parkinson på Vulkan Arena.

Facebook Comments

Redaksjonen

Jobber til daglig som journalist. Mangeårig progelsker. Båtgal og tar gjerne egen båt til progkonserter og festivaler (hvis mulig!). Amatørtrommis. Har en bred musikksmak, men med rock og progrock som favorittmusikk. Liker mange forskjellige band, som Gentle Giant, Genesis, Saga, The Windmill, Magic Pie og White Willow – for å nevne noen få.