5. desember 2023
FestivalNyheter

To nye slipp fra Loreley

Før helgen slapp arrangørene av Night Of The Prog-festivalen to nye navn til neste års festival – nummer 15 i rekken. Det er nå klart at Arjen Luccasens Ayreon skal headline festivalens andre dag. Samtidig blir det opplyst i festivalens nyhetsbrev at det kommer besøk fra Argentina også.

Arjen Anthony Lucassen

[dropcap]P[/dropcap]å lørdag lover arrangørene en eksklusiv framføring av space-operaen “Into The Electric Castle”. Dette skal være den eneste liveframføringen av denne rockeoperaen i 2020.

“Into The Electric Castle” går helt tilbake til 1998, og var det tredje albumet til Ayreon-prosjektet til Lucassen, og også det som har vært den største kommersielle suksessen til Ayreon, målt i platesalg.

På nettsidene til Night Of The Prog står det foreløpig ingenting om argentineren Gabriel Agudo, men i nyhetsbrevet som ble sendt ut fredag, står det svart på hvitt at også han vil stå på scenen lørdag 18. juli…

Agudo besøkte Norge senest i april, da han varmet opp for The Windmill og Franck Carducci Band på Belleville i Oslo.

Fra før av er Pure Reason Revolution (fredag 17), Cheeto’s Magazine, Kayak, Pendragon (lørdag 18), og Moon Safari (søndag 19) bekreftet for Night Of The Prog XV.

Facebook Comments

Redaksjonen

Jobber til daglig som journalist. Mangeårig progelsker. Båtgal og tar gjerne egen båt til progkonserter og festivaler (hvis mulig!). Amatørtrommis. Har en bred musikksmak, men med rock og progrock som favorittmusikk. Liker mange forskjellige band, som Gentle Giant, Genesis, Saga, The Windmill, Magic Pie og White Willow – for å nevne noen få.