28. november 2023
Nyheter

Årets konsertopplevelse – Prognytts liste

Last Updated on: 28th desember 2019, 11:29 am

Konsertsesongen 2019 ble noe beskjeden for undertegnede på grunn av mye sykdom, spesielt på høsten. Vi får håpe at det går bedre til neste år. Men noen konserter fikk vi jo med oss, og en liste over de ti beste var lett å sette opp.

Glynn Morgan og Karl Groom i Threshold

[dropcap]J[/dropcap]eg har imidlertid valgt å ikke rangere konsertene individuelt, så listen under er rett og slett de ti konsertopplevelsene som har gitt undertegnede de beste opplevelsene i året som gikk, men altså ikke rangert i noen form, bare ordnet alfabetisk.

Så over til min liste:

  • Franck Carducci Band, Belleville i april
  • Lazuli, Loreley i juli
  • Nick Mason’s Saucerful Of Secrets, Loreley i juli
  • Meer, We Låve Rock kick-off i januar
  • Meer, We Låve Rock i mai
  • Panzerpappa, Slottsskogen Goes Progressive i august
  • Saluki, We Låve Rock i mai
  • Threshold, We Låve Rock i mai (dag 1)
  • The Windmill, Loreley i juli
  • Wobbler, We Låve Rock i mai

Hva er dine favoritter fra året som gikk? Send inn dine favoritter innen midnatt 31. desember til post@prognytt.no!

Nick Masons Saucerful Of Secrets

 

 

Facebook Comments

Redaksjonen

Jobber til daglig som journalist. Mangeårig progelsker. Båtgal og tar gjerne egen båt til progkonserter og festivaler (hvis mulig!). Amatørtrommis. Har en bred musikksmak, men med rock og progrock som favorittmusikk. Liker mange forskjellige band, som Gentle Giant, Genesis, Saga, The Windmill, Magic Pie og White Willow – for å nevne noen få.