9. desember 2023
Nyheter

Fatal Fusion har signert for Apollon Prog

Last Updated on: 2nd januar 2020, 09:15 pm

Fatal Fusions fjerde album blir utgitt på Apollon Records Prog. Plateselskapet opplyste i dag at kontrakten er underskrevet. Bandet jobber for tiden med innspillingen av albumet, og planen er å få albumet utgitt i 2020.

Fatal Fusion går over fra Karisma til Apollon Prog. Bilde brukt med tillatelse.

[dropcap]N[/dropcap]yheten ble sluppet torsdag kveld på Apollon Records Prog sin Facebookside. En utgivelse på Apollon betyr vanligvis utgivelse både digitalt, på CD og på LP.

Fatal Fusion har så langt gitt ut tre album: «Land Of The Sun» i 2010, som var en privat utgivelse, «The Ancient Tale» i 2013, og «Total Absence» i 2016, begge utgitt av Karisma Records.

Alle tre utgivelsene finnes både digitalt og på CD, og «The Ancient Tale» finnes også i vinylutgave.

Robin Mortensen i Apollon Records opplyser til Prognytt at første skive “Land Of The Sun” skal re-utgis på både CD og LP samt at det forrige albumet “Total Abscence” nå også kommer på LP.

-Faktisk andre gang jeg har signert Fatal Fusion! Jeg som signerte dem til Karisma i sin tid, humrer Mortensen overfor Prognytt.

Fatal Fusion består av Erlend Engebretsen på keyboards, Lasse Lie på bass, Audun Engebretsen på trommer, Stig Selnes på gitar og Knut Erik Grøntvedt på vokal. Live har de også benyttet Kjetil Saltnes på gitar og keyboard ved flere anledninger. Han er også med på det nye albumet.

Bandet har foreløpig ikke gått ut med tittelen på skive nummer fire.

Les mer om bandets nye album og planer her, i et intervju vi hadde med Audun Engebretsen i høst.

Facebook Comments

Redaksjonen

Jobber til daglig som journalist. Mangeårig progelsker. Båtgal og tar gjerne egen båt til progkonserter og festivaler (hvis mulig!). Amatørtrommis. Har en bred musikksmak, men med rock og progrock som favorittmusikk. Liker mange forskjellige band, som Gentle Giant, Genesis, Saga, The Windmill, Magic Pie og White Willow – for å nevne noen få.