Prognytt

Planetene klar for årets første konsert

Per-Helge Berg 3. januar 2020 Konsert, Nyheter

Pluto & The Planets er vel i hovedstadens progmiljø kjent for å komme med info om sine konserter svært sent, gjerne dagen før. Derfor er det en glede å kunne fortelle om en konsert som finner sted først om to ukers tid.

Det smått symfonisk-psykedeliske spacerock-bandet (det skulle vel være en ganske riktig betegnelse?) spiller nemlig opp til dans (eh, eller kanskje ikke akkurat det…) på Brewgate i Oslo lørdag 18. januar!

Anført av veteranen Pluto Guthe er bandet klar for starten på konsertsesongen 2020, og for å ta musikken sin inn i et nytt tiår.

Konsertstart er 21.00. Kryss av i kalenderen! Brewgate finner du i Brugata 5.

 

 

Facebook Comments

Like this Article? Share it!

About The Author

Jobber til daglig som journalist. Mangeårig progelsker. Båtgal og tar gjerne egen båt til progkonserter og festivaler (hvis mulig!). Amatørtrommis. Har en bred musikksmak, men med rock og progrock som favorittmusikk. Liker mange forskjellige band, som Gentle Giant, Genesis, Saga, The Windmill, Magic Pie og White Willow – for å nevne noen få.

Comments are closed.