5. desember 2023
KonsertNyheter

Planetene klar for årets første konsert

Last Updated on: 3rd januar 2020, 08:39 am

Pluto & The Planets er vel i hovedstadens progmiljø kjent for å komme med info om sine konserter svært sent, gjerne dagen før. Derfor er det en glede å kunne fortelle om en konsert som finner sted først om to ukers tid.

[dropcap]D[/dropcap]et smått symfonisk-psykedeliske spacerock-bandet (det skulle vel være en ganske riktig betegnelse?) spiller nemlig opp til dans (eh, eller kanskje ikke akkurat det…) på Brewgate i Oslo lørdag 18. januar!

Anført av veteranen Pluto Guthe er bandet klar for starten på konsertsesongen 2020, og for å ta musikken sin inn i et nytt tiår.

Konsertstart er 21.00. Kryss av i kalenderen! Brewgate finner du i Brugata 5.

 

 

Facebook Comments

Redaksjonen

Jobber til daglig som journalist. Mangeårig progelsker. Båtgal og tar gjerne egen båt til progkonserter og festivaler (hvis mulig!). Amatørtrommis. Har en bred musikksmak, men med rock og progrock som favorittmusikk. Liker mange forskjellige band, som Gentle Giant, Genesis, Saga, The Windmill, Magic Pie og White Willow – for å nevne noen få.