3. desember 2023
Nyheter

Course Of Fate signerte med gresk plateselskap

Last Updated on: 5th januar 2020, 03:27 am

Det progressive metal-bandet Course Of Fate fra Fredrikstad signerte før jul for det greske selskapet Rock Of Angel Records (ROAR). Fredrikstadbandet kommer til å utgi sin første fullengder i løpet av året.

[dropcap]B[/dropcap]andet har eksistert siden 2003, og har tre demoer og EP-en “Cognizance” fra 2013 bak seg.

Bandet sier seg inspirert av størrelser som Queensrÿche, Evergrey, Dream Theater, Rush, Marillion, Devin Townsend, Katatonia og Opeth, og har opparbeidet seg et rykte som et meget godt liveband. Flere av medlemmene har også bidratt både i studio og live sammen med artister som Jorn, Holter og Magic Pies Eirikur Hauksson.

Dagens besetning har eksistert siden 2015 og består av Eivind Gunnesen på vokal, Kenneth Henriksen og Marcus Lorentzen på gitarer, Carl Marius Saugstad på keyboards, Daniel Nygaard på bass og Per-Morten Bergseth på trommer.

Bandet har ennå ikke kommet med noen detaljer om slippdato og tittel på deres første fullengder, men coveret er laget av franske Stan W. Decker (som har designet cover for Dragonforce, Last In Line, Monument, Megadeth, Jorn, Masterplan, Holter, Stryper, Vanden Plas  m.fl.) og miksing og mastering er gjort av svenske Arnold Lindberg (Evergrey, In Flames, Kamelot, Hammerfall m.fl.).

Course Of Fates EP kan høres på Spotify:

Facebook Comments

Redaksjonen

Jobber til daglig som journalist. Mangeårig progelsker. Båtgal og tar gjerne egen båt til progkonserter og festivaler (hvis mulig!). Amatørtrommis. Har en bred musikksmak, men med rock og progrock som favorittmusikk. Liker mange forskjellige band, som Gentle Giant, Genesis, Saga, The Windmill, Magic Pie og White Willow – for å nevne noen få.