17. april 2024
Nyheter

Vinneren er kåret

Last Updated on: 11th januar 2020, 02:03 pm

Også i år har vi trukket ut en vinner av Prognytts t-skjorte blant dem som har sendt inn sine forslag til årets album til oss. Og i år går t-skjorta – gledelig nok – til en kvinnelig progfan!

[dropcap]V[/dropcap]i unnlater heller ikke i år å gjøre oppmerksom på at t-skjorta er veldig eksklusiv – den blir nemlig spesialbestilt for hver gang, og årets vinner blir bare den fjerde som innehar det eksklusive plagget.

Årets vinner er Merete Byre-Haakensen fra Lom i Gudbrandsdalen.

Hun hadde Magic Pie – Fragments of the 5th Element som årets norske album, og Darkwater – Human som årets internasjonale album. Som årets konsertopplevelse hadde hun Haken på John Dee (med Bent Knee og Vola som oppvarmingsband), noe flere av våre lesere også hadde.

Gratulerer med ny t-skjorte i garderoben, Merete!

 

Facebook Comments

Redaksjonen

Jobber til daglig som journalist. Mangeårig progelsker. Båtgal og tar gjerne egen båt til progkonserter og festivaler (hvis mulig!). Amatørtrommis. Har en bred musikksmak, men med rock og progrock som favorittmusikk. Liker mange forskjellige band, som Gentle Giant, Genesis, Saga, The Windmill, Magic Pie og White Willow – for å nevne noen få.