28. november 2023
Nyheter

Airbag slipper smakebiter fra nytt album

Last Updated on: 15th januar 2020, 02:09 pm

Airbag legger i disse dager siste hånd på verket til sitt nye album, som slippes på Karisma senere i år. På sin Facebook-side har bandet nå sluppet en smakebit fra albumet.

[dropcap]T[/dropcap]ittel og slippdato for bandets femte fullengder er ikke offentliggjort ennå, men bandet har med ujevne mellomrom sluppet bilder og info om innspillingen på Facebook.

Blant annet har de røpet at Wobbler-bassist Kristian Hultgren bidrar på et par spor.

I går slapp de et lite videokutt som viser bandmedlemmene som lytter til en foreløpig miks av den nye skiva. Se dette nederst i saken.

Det nye albumet blir oppfølgeren til «Disconnected» som kom ut i 2016.

Karisma Records har allerede gitt ut to av bandets album i remasteret utgave (remastering foretatt av Jacob Holm-Lupo) i 2018 – «Disconnected» (2016) og «All Rights Removed» (2011) (førstnevnte i både svart og hvit vinyl).

Ifølge Airbags julehilsen i desember kommer de to siste albumene («The Greatest Show On Earth» fra 2013 og «Identity» fra 2009) ut i remasteret versjon i løpet av 2020.

Også disse blir remasteret av Holm-Lupo.

Airbag består nå av Asle Tostrup på vokal, Henrik Bergan Fossum på trommer og Bjørn Riis på gitar og vokal.

 

Facebook Comments

Redaksjonen

Jobber til daglig som journalist. Mangeårig progelsker. Båtgal og tar gjerne egen båt til progkonserter og festivaler (hvis mulig!). Amatørtrommis. Har en bred musikksmak, men med rock og progrock som favorittmusikk. Liker mange forskjellige band, som Gentle Giant, Genesis, Saga, The Windmill, Magic Pie og White Willow – for å nevne noen få.