3. desember 2023
Nyheter

Billettsalget til “King’s Ransom” åpner i morgen

Last Updated on: 16th januar 2020, 12:25 pm

OPPDATERT: Torsdag 16. januar starter salget av billetter til den norske oppsetningen til Clive Nolans rockemusikal “King’s Ransom”. Oppsetningen var opprinnelig planlagt å finne sted i fjor høst, men ble utsatt til høsten i år blant annet på grunn av problemer med å få ting til å passe i kalenderen for de forskjellige aktørene.

[dropcap]P[/dropcap]å Facebooksiden til Caamora Norway blir det opplyst at billettene til høstens forestillinger av “King`s Ransom” blir lagt ut til salg torsdag 16.januar kl. 20.00.

Forestillingene går av stabelen i Oslo og Hurum i september i år. Premiere blir fredag 11. september i Storsalen i Hurum rådhus på Sætre, med show nummer to samme sted dagen etter. Oslo-forestillingen spilles på Cosmopolite søndag 13. september.

“King’s Ransom” er oppfølgeren til rockemusikalen “Alchemy” – som ble satt opp i 2017 til stor kunstnerisk suksess og god mottagelse, og er skrevet av Clive Nolan (Arena og Pendragon m.fl.). Nolan gestalter selv en av hovedrollene og resten av ensemblet utgjør både medlemmer av hans britiske rockemusikal-ensemble og norske solister, slik som i “Alchemy”.

Musikalen skulle opprinnelig settes opp i fjor høst, men ble tidlig utsatt, blant annet på grunn av at det opprinnelige britiske rockemusikal-ensemblet med Nolan i spissen mistet to av sine solister rett før sommeren av private årsaker. I tillegg kom en av de norske solistene, Elisabeth Syrdahl Ellingsen, inn på et masterstudie i musikkteater i London fra høsten 2019.

Her fra øvingene i fjor. Foto: Caamora Norway. brukt med tillatelse.

Det er nesten samme gjengen som blir med i høst som skulle ha vært med i fjor. To nye solister kommer inn og koret har blitt litt større. Bandet får også noen inn i tillegg etterhvert. Kommer med mer info om solister og band etterhvert når alt er klart, sier Morten L. Clason i Caamora Norway til Prognytt.

De første øvelsene til høstens forestillinger starter i februar.

Les Prognytts anmeldelse av “Alchemy” her.  Anmeldelsen av musikken til “King’s Ransom” finner du her, mens mer info om hvem som skal være med i år, finner du her! (Sistnevnte link med forbehold ettersom saken ble skrevet i februar i fjor med tanke på fjorårets forestillinger, og vi kan ikke utelukke at det er endringer her).

Forøvrig kan du på Caamora Norways nettsider både bestille den britiske originalmusikken til “Kings’s Ransom”, samt både DVD og Blu-Ray av “Alchemy”-forestillingen på Mysen i 2017.

OPPDATERT: Denne artikkelen er oppdatert med flere detaljer torsdag 16.01. Nye opplysninger i lyseblått.

Facebook Comments

Redaksjonen

Jobber til daglig som journalist. Mangeårig progelsker. Båtgal og tar gjerne egen båt til progkonserter og festivaler (hvis mulig!). Amatørtrommis. Har en bred musikksmak, men med rock og progrock som favorittmusikk. Liker mange forskjellige band, som Gentle Giant, Genesis, Saga, The Windmill, Magic Pie og White Willow – for å nevne noen få.