5. desember 2023
Nyheter

Rendezvous Point åpner for Anathema

Last Updated on: 16th januar 2020, 03:27 am

Norske Rendezvous Point skal åpne for Anathema når sistnevnte legger ut på en 10-års-jubileumsturne i mars i år. I tillegg til nordmennene skal også Paul Masvidal  – kjent fra blant annet Cynic og Death – være support for britene.

Rendezvouz Point – her ved to av dem – under We Låve Rock i 2016.

[dropcap]D[/dropcap]et var Loudersound som i går slapp nyheten om den forestående Europaturneen som har fått navnet “We’re Here Because We’re Here” – etter albumet som altså kom ut for ti år siden.

Foreløpig er det kun sluppet datoer for mars, der første konsert finner sted i Glasgow 6. mars. Etter å ha spilt i London dagen etter, besøker bandet deretter Frankrike, Spania, Portugal, Sveits, Ungarn, Østerrike, Tyskland og Nederland.

Turneen stikker også innom Prognosis-festivalen i Eindhoven i Nederland der også Enslaved står på plakaten.

Rendezvous Point ga ut sitt andre album – “Universal Chaos” i mai i fjor. De spilte på We Låve Rock-festivalen i 2016. I fjor høst var bandet også support for Vola på deres Europaturné med konserter i Storbritannia, Nederland, Tyskland, Italia, Frankrike og Sveits, samt Sverige og Danmark.

Foreløpig er det ikke offentliggjort flere datoer, så om Anathema kommer til Skandinavia eller Norge på denne turneen er ennå ikke klarlagt, men slik det kan forstås på bandets Facebook-side så foreligger det ingen konkrete planer om noen Norgeskonsert nå i vår.

Facebook Comments

Redaksjonen

Jobber til daglig som journalist. Mangeårig progelsker. Båtgal og tar gjerne egen båt til progkonserter og festivaler (hvis mulig!). Amatørtrommis. Har en bred musikksmak, men med rock og progrock som favorittmusikk. Liker mange forskjellige band, som Gentle Giant, Genesis, Saga, The Windmill, Magic Pie og White Willow – for å nevne noen få.