Kerrs Pink er på gang med nytt album

Last Updated on: 16th januar 2020, 07:57 pm

Smått legendariske Kerrs Pink er svanger med ny skive. Det nye albumet er sendt til Danmark for mastering etter at miksingen er ferdiggjort, og plata skal etter planen komme ut både på CD og LP. Samtidig lanserte bandet for få dager siden nye nettsider.

Per Langsholt i Kerrs Pink

[dropcap]D[/dropcap]et sjuende studioalbumet til Kerrs Pink har ennå ikke fått noe navn, men bandet satser på en utgivelse i løpet av 2020.

-Det blir seks låter på den nye, og enkelte av dem er det såpass lengde på at det blir dobbel vinyl igjen, forteller bassist Per Langsholt til Prognytt.

-Vi lager nok CD også da vi har en god del interessenter i utlandet (Bandet har blant annet en egen fanklubb i Brasil! Red.anm.). Så snart masteringene er godkjent i bandet bestiller vi vinyl og det pleier å gå et par måneder fra bestilling -prøvetrykk etc, sier han.

Cover til CD og LP er på det nærmeste ferdig rent digitalt.

Bandet har de siste månedene vært svært opptatt med innspilling og miksing, og nå som skiva er sendt til mastering, så skal settlisten øves inn. Og tradisjonen tro blir det selvsagt releasekonsert når plata er klar.

-Vi starter opp med fellesøvinger førstkommende tirsdag med tanke på både releasekonsert og forhåpentligvis noen andre konserter også. Vi har ikke booket noe sted i skrivende stund, men vi har flere steder i kikkerten som vi holder på å sjekke ut, opplyser Langsholt.

Det er sju år siden forrige utgivelse fra bandet, «Mystic Spirit» ( som fortsatt kan kjøpes fra bandets nettsted), og det er den samme besetningen som står bak det nye albumet.

Gitarist og låtskriver Harald Lytomt har vært med i bandet kontinuerlig siden 1975.

Det betyr Magic Pie-vokalist Eirikur Hauksson på vokal og akustiske gitarer, gitaristene Harald Lytomt og Hans J. Kvisler, allerede nevnte Per Langsholt på bass, basspedaler og Mini Moog, Glenn Fosser og Lasse Johansen på keyboards og Magne Johansen på trommer og perkusjon.

Ifølge Langsholt er det mulig at bandet vil bruke et par korister når Kerrs Pink igjen skal stå på en livescene. Noen dato for release av plata og konserter er det for tidlig å komme med ennå.

-Vi skynder oss langsomt da dette er et særdeles tidkrevende prosjekt (sånn er det bare med prog) og vi har jobber ellers å ivareta, avslutter Per Langsholt.

Bandet lanserte for få dager siden sine nye websider, ta en titt!

 

 

 

Facebook Comments

Redaksjonen

Jobber til daglig som journalist. Mangeårig progelsker. Båtgal og tar gjerne egen båt til progkonserter og festivaler (hvis mulig!). Amatørtrommis. Har en bred musikksmak, men med rock og progrock som favorittmusikk. Liker mange forskjellige band, som Gentle Giant, Genesis, Saga, The Windmill, Magic Pie og White Willow – for å nevne noen få.