17. april 2024
Nyheter

Ny smakebit fra Hex A.D.

Last Updated on: 17th januar 2020, 07:06 pm

Hex A.D. har et nytt album på trappene i februar, og slapp i dag en ny smakebit fra den kommende skiva. På låta “Hawks & Doves” finner vi Magic Pie-vokalist Eirikur Hauksson som gjestevokalist.

[dropcap]B[/dropcap]andet befinner seg i den mer tyngre heavy rock/doom-sjangeren, men med tydelig inspirasjon fra progrocken.

Om dagens singelslipp – det andre i rekken – heter det i presseskrivet blant annet at låttittelen er hentet fra en dokumentar om Vietnamkrigen, og at låta er den første delen i en suite med nettopp krigen i Vietnam som tema – “The Monsoon Suite”.

Foruten Eirikur Hauksson på vokal gjester også Audrey Horne-gitarist Thomas Tofthagen med leadgitar på “Hawks & Doves”.

Albumet “Astro Tongue in the Electric Garden” har utgivelsesdato 21. februar og er den fjerde skiva til bandet. Albumet kommer ut på CD digipack og i to LP-versjoner, derav en i turkis(!) vinyl.

Hex A.D. kjører to releasepartyer for skiva, først på Vaterland i Oslo på utgivelsesdagen, og dagen etter på Bølgen i Larvik. Bandet er også bekreftet til Spetakkelfestivalen i Larvik i september.

 

Facebook Comments

Redaksjonen

Jobber til daglig som journalist. Mangeårig progelsker. Båtgal og tar gjerne egen båt til progkonserter og festivaler (hvis mulig!). Amatørtrommis. Har en bred musikksmak, men med rock og progrock som favorittmusikk. Liker mange forskjellige band, som Gentle Giant, Genesis, Saga, The Windmill, Magic Pie og White Willow – for å nevne noen få.