17. april 2024
FestivalNyheter

Ny progfestival i Haugesund på trappene

Haugaland progklubb – som ble tildelt Prognytts hederspris for 2019 – har etter en hvilepause brettet opp armene og planlegger nå en ny progfestival i Haugesund. Den nye festivalen er lagt til andre helg i juni.

[dropcap]I[/dropcap]flere år arrangerte progklubben Haugaland prog- og rockfestival. Fem utgaver ble det av festivalen helt til samarbeidet med Høvleriet ble avsluttet i fjor vinter og den sjette utgaven av festivalen gikk av stabelen i november uten progklubben involvert.

Men etter en god pust i bakken har progklubben nå begynt å planlegge en ny festival, og denne gangen blir åstedet Flytten i Haugesund, opplyser klubben på sine Facebooksider.

Datoen er satt til helgen 12. og 13. juni og ifølge progklubben blir det snakk om en festival som først og fremst vil fronte lokale band.

“Haugaland progklubb er i gang med å planlegge prog & rock festival i samarbeid med Flytten. Vi har lyst til å fremme lokale band, og det er mye bra lokale band på Haugalandet, så dette kan bli morro. Mer info vil komme fortløpende”, heter det i meldingen på Facebook.

Klubben planlegger også andre arrangementer og konserter og kommer til å opprette en side for Haugaland Progklubbs Prog Session-konsept. Det vil også bli mulig å melde seg inn og betale medlemskontigent i klubben for å få blant annet rabatt på billetter og tilgang til eksklusive eventer kun for medlemmer.

 

 

Facebook Comments

Redaksjonen

Jobber til daglig som journalist. Mangeårig progelsker. Båtgal og tar gjerne egen båt til progkonserter og festivaler (hvis mulig!). Amatørtrommis. Har en bred musikksmak, men med rock og progrock som favorittmusikk. Liker mange forskjellige band, som Gentle Giant, Genesis, Saga, The Windmill, Magic Pie og White Willow – for å nevne noen få.