9. desember 2023
Nyheter

Magic Pie slipper navnet på ny trommis

Last Updated on: 6th februar 2020, 08:56 am

Magic Pie har plukket ut hvem som skal overta trommetronen i bandet etter Jan T. Johannessen, som sammen med Eirik Hansen ga seg i fjor høst. Bandet bekreftet rett før jul at etterfølgeren var valgt, men først i dag offentliggjorde bandet navnet på erstatteren.

[dropcap]O[/dropcap]g det er ingen hvem som helst som overtar stikkene etter “JT” – erstatteren er Martin Utby – kjent fra blant annet Tammatoys, bekreftet bandet på sin Facebookside onsdag ettermiddag.

Utby har blant annet vært tjenestegjort i Hans Majestet Kongens Garde som signaltrommeslager, og har en mastergrad i utøvende musikk fra Universitetet i Agder i Kristiansand. Dermed har nok et blad Utby blitt med i et av landets beste progband. Fra før er broren Kristoffer trommis i både The Windmill og Infringement.

Ifølge bandet er de godt i gang med øvinger sammen med sitt nye bandmedlem.

Magic Pie ble i desember bekreftet som et av bandene på sommerens Sweden Rock, en festival de også tidligere har spilt på.

Noen flere konserter er foreløpig ikke bekreftet.

Facebook Comments

Redaksjonen

Jobber til daglig som journalist. Mangeårig progelsker. Båtgal og tar gjerne egen båt til progkonserter og festivaler (hvis mulig!). Amatørtrommis. Har en bred musikksmak, men med rock og progrock som favorittmusikk. Liker mange forskjellige band, som Gentle Giant, Genesis, Saga, The Windmill, Magic Pie og White Willow – for å nevne noen få.