Både Apollon og Karisma planlegger off:Larm-showcase

I slutten av måneden starter by:Larm opp i Oslo – og også i år kommer Apollon og Karisma Records til å tilby sin egen showcase på Uhørt under tittelen off:Larm. Flere band er bekreftet, men opplegget er ikke helt spikret ennå.

Tusmørke er ett av bandene som står på scenen på Uhørt.

[dropcap]U[/dropcap]t i fra opplysningene som er lagt ut på selskapenes Facebooksider i løpet av det siste døgnet, så er duket for to fine konsertdager for progfolket.

Apollon Records starter først med sin showcase, som går av stabelen fredag 28. februar fra 17.00 til 22.00.

De bekreftede artistene er Anders Buaas – kjent ikke minst fra sine tre «Witches Of Finnmark»-utgivelser, Bismarck, Obijan, Alwanzatar og The Violent Years. I tillegg lover plateselskapet noen ekstra gjester hvis alt klaffer. .

Også Karisma Records planlegger sin off:Larm-showcase på samme sted. Det skjer dagen etter, lørdag 28. februar.  Denne dagen er tidspunktet satt fra 17.00 til 20.00.

Karisma lover en bandmeny som inkluderer Himmellegeme -som tar turen over fra Bergen –  samt Oslo-baserte Tusmørke og Airbag. Også Karisma lover at det kanskje kommer flere navn på plakaten.

Som vanlig er disse showcasene gratis.

 

Facebook Comments

Redaksjonen

Jobber til daglig som journalist. Mangeårig progelsker. Båtgal og tar gjerne egen båt til progkonserter og festivaler (hvis mulig!). Amatørtrommis. Har en bred musikksmak, men med rock og progrock som favorittmusikk. Liker mange forskjellige band, som Gentle Giant, Genesis, Saga, The Windmill, Magic Pie og White Willow – for å nevne noen få.