2. desember 2023
FestivalNyheter

Jadis bekreftet til Loreley

Britiske Jadis og tyske Sentryturn er nå begge bekreftet til Night Of The Prog i juli.

Sentryturn

[dropcap]D[/dropcap]et tyske progmetalbandet ble offentligjort i går, og skal spille på festivalens andre dag, lørdag. Sentryturn åpner da festivaldagen. Bandet kommer fra Berlin og ga ut debuten “Upon A Mess” i fjor.

I dag kom også bekreftelsen på et noe mer kjent band som også skal spille på lørdagen, nemlig Jadis, veteraner innen neo-progen.

Dagens besetning består av Gary Chandler på gitar og vokal, Martin Orford er tilbake på keys, mens rytmeseksjonen består av trommis Stephen Christey og bassist Andy Marlow.

Siste studioalbum fra britene kom i 2016.

 

Facebook Comments

Redaksjonen

Jobber til daglig som journalist. Mangeårig progelsker. Båtgal og tar gjerne egen båt til progkonserter og festivaler (hvis mulig!). Amatørtrommis. Har en bred musikksmak, men med rock og progrock som favorittmusikk. Liker mange forskjellige band, som Gentle Giant, Genesis, Saga, The Windmill, Magic Pie og White Willow – for å nevne noen få.