9. desember 2023
FestivalNyheterVideo

Infringement spiller på Night of the Prog

Last Updated on: 16th februar 2020, 08:09 pm

Søndag kom nyheten flere har ventet på: Det blir et norsk band på Loreley også i år: Infringement er nå bekreftet til festivalens siste dag. Fra før av er svenske Moon Safari klar for søndagen, så kanskje er det flere skandinaviske innslag i vente?

Retur for Stig A. Clason,på Loreley til sommeren, denne gangen med Infringement.

[dropcap]I[/dropcap]nfringements gitarist Stig A. Clason fikk oppleve å stå på den berømte scenen i fjor sommer, som medlem av The Windmill, og nå får han altså muligheten nok en gang. Også trommis Kristoffer Utby returnerer til scenen på Loreley-klippen.

Bandet har to skiver bak seg, og tok et langt steg inn i neoprogens øverste klasse med albumet “Alienism” som kom ut i fjor høst. Bandet har fått meget god kritikk for utgivelsen, som også ble kåret til årets album her i Prognytt.

Bandet består av Hans Andreas Brandal på vokal, allerede nevnte Stig André Clason på gitar, Kristoffer Utby på trommer, Espen Larsen på bass og Bård Thorstensen på keyboards.

Infringement slapp for noen dager siden en video av låta “Triad” – hentet fra det kritikeroste albumet “Alienism”. Den ligger på forsiden vår som “Ukens video”, men kan også nytes under.

Facebook Comments

Redaksjonen

Jobber til daglig som journalist. Mangeårig progelsker. Båtgal og tar gjerne egen båt til progkonserter og festivaler (hvis mulig!). Amatørtrommis. Har en bred musikksmak, men med rock og progrock som favorittmusikk. Liker mange forskjellige band, som Gentle Giant, Genesis, Saga, The Windmill, Magic Pie og White Willow – for å nevne noen få.