9. desember 2023
FestivalNyheter

Renaissance siste band bekreftet til Night Of The Prog

Last Updated on: 25th februar 2020, 08:12 pm

Tirsdag kveld slapp Night Of The Prog-arrangørene navnet på fredagens headliner under årets festival: Det blir Renaissance som skal feire sitt 50-årsjubileum med sin eneste europeiske konsert i 2020.

[dropcap]D[/dropcap]et britiske bandet vil ha med legendariske Annie Haslam på vokal, som det eneste medlemmet som er igjen fra den spede starten i 1970.

Det klassiske symfoniske bandet vil spille et sett som reflekterer deres lange karriere, så forvent en lang rekke klassiske låter fra de beste albumene opp gjennom årene.

Resten av besetningen er Rave Tesar på keyboards, Mark Lambert på gitar, Leo Traversa på bass, Geoffrey Langley på keyboards og Frank Pagano: på trommer.

Den fullstendige line-upen for årets festival blir dermed denne:

 

Facebook Comments

Redaksjonen

Jobber til daglig som journalist. Mangeårig progelsker. Båtgal og tar gjerne egen båt til progkonserter og festivaler (hvis mulig!). Amatørtrommis. Har en bred musikksmak, men med rock og progrock som favorittmusikk. Liker mange forskjellige band, som Gentle Giant, Genesis, Saga, The Windmill, Magic Pie og White Willow – for å nevne noen få.