Prognytt

Professor Tip Top med ny single og ny besetning

Per-Helge Berg 28. februar 2020 Festival, Konsert, Nyheter

For snart to uker siden slapp Professor Tip Top sin nye single «Erebus». Utgivelsen markerer samtidig en endring i besetningen til bandet, som nå har fått en kvinnelig vokalist og keyboardist i Sonja Otto.

Bandets sjette album kommer før sommeren og selv om besetningen nå er annerledes viser den nye singelen at bandet fortsatt er tro til sin lett drømmende psykedeliske popprog som har vært utmeislet gjennom flere år.

Bandet spilte sin aller første konsert med sin nye besetning på Underlig i Bergen 14. februar – samme dag som singelen ble sluppet – og fikk gode tilbakemeldinger.

Bandet består nå av Sonja Otto på vokal og keyboards, Sam Fossbakk på gitar, keyboards/synth og vokal, Stein Høgseth på bass og Charles Wise på trommer.

Bandet er også bekreftet til Terra Incognita-festivalen i Quebec i Canada 15.-17. mai. Der er også norske 35 Tapes og svenske Anekdoten blant bandene på plakaten.

Facebook Comments

Like this Article? Share it!

About The Author

Jobber til daglig som journalist. Mangeårig progelsker. Båtgal og tar gjerne egen båt til progkonserter og festivaler (hvis mulig!). Amatørtrommis. Har en bred musikksmak, men med rock og progrock som favorittmusikk. Liker mange forskjellige band, som Gentle Giant, Genesis, Saga, The Windmill, Magic Pie og White Willow – for å nevne noen få.

Comments are closed.