5. desember 2023
Nyheter

Ny Genesis-reunion

Som nevnt i flere medier og på sosiale medier tirsdag, kommer Genesis til å gjennomføre en reunion senere i år, 13 år siden forrige gang. Men det blir neppe veldig mye fra prog-Genesis på setlisten.

Et Genesis som dette kommer vi nok aldri til å se på en scene igjen

[dropcap]P[/dropcap]å morgenshowet til programvert Zoe Ball på BBC Radio 2 ble det onsdag bekreftet at Phil Collins, Mike Rutherford og Tony Banks starter nok en liten turne senere i år, kalt for “The Last Domino?”-tour.

Turneen starter i Dublin 16. november og i tillegg til trekløveret vil Phil Collins 18 år gamle sønn Nicholas spille trommer og vekjente Daryl Stuermer traktere både gitar og bass.

Hverken Peter Gabriel eller Steve Hackett er med i reunionen.

Prog-perioden av Genesis vil neppe bli viet mye oppmerksomhet denne gangen, men det kan vel komme noen drypp fra denne vel mest spennende perioden til bandet også.

På sin forrige turne, i 2007, hadde de med smakebiter både fra “Selling England By The Pound” og “The Lamb Lies Down On Broadway” – blant annet en instrumentalversjon av “Fifth Of Firth”, men ikke veldig mye totalt sett.

Facebook Comments

Redaksjonen

Jobber til daglig som journalist. Mangeårig progelsker. Båtgal og tar gjerne egen båt til progkonserter og festivaler (hvis mulig!). Amatørtrommis. Har en bred musikksmak, men med rock og progrock som favorittmusikk. Liker mange forskjellige band, som Gentle Giant, Genesis, Saga, The Windmill, Magic Pie og White Willow – for å nevne noen få.