17. april 2024
KonsertNyheter

Kansas prøver seg igjen

Last Updated on: 9th mars 2020, 06:23 pm

Vinterferie i litt varmere strøk har ført til at vi ikke er helt oppdatert på alt de siste 12 dagene, så for ordens skyld får vi vel ta med at amerikanske Kansas prøver seg på en Europatur -igjen. I 2017 avlyste de forsøket på grunn av terrorfrykt, mens nyheten om ny turne kommer når både Europa og resten av verden sliter med koronaviruset i hopetall.

[dropcap]T.[/dropcap]imingen til disse amerikanske veteranene er med andre ord kanskje ikke den beste, men mulig de frykter virus mindre enn terror? Vi får satse på at viruset har ebbet ut når de etter planen kommer til Norge i oktober.

I 2017 skulle bandet blant annet ha spilt på  Night Of The Prog i Loreley, Sweden Rock i Sölvesborg og på Sentrum Scene i Oslo, på en turne som skulle markere 40-årsjubileumet til skiva “Leftoverture”.

Nå skal turneen markere et annet 40-årsjubileum – utgivelsen av den femte studioalbumet “Point Of Know Return”. Bandet skal spille på Sentrum Scene i Oslo 27. oktober.

Kansas spilte for første gang i Norge i 2014, også da på Sentrum Scene, og også da som en 40-årsjubileumsturne, da for selve bandet.

Bandet kommer også med et nytt album i juni: “The Absence of Presence”.

Så får vi se om de dukker opp denne gangen…

Facebook Comments

Redaksjonen

Jobber til daglig som journalist. Mangeårig progelsker. Båtgal og tar gjerne egen båt til progkonserter og festivaler (hvis mulig!). Amatørtrommis. Har en bred musikksmak, men med rock og progrock som favorittmusikk. Liker mange forskjellige band, som Gentle Giant, Genesis, Saga, The Windmill, Magic Pie og White Willow – for å nevne noen få.