28. november 2023
KonsertNyheter

Panzerpappa-trommis med solo-EP

Last Updated on: 11th mars 2020, 01:23 pm

Trond Gjellum, som burde være kjent for de fleste som trommis i Panzerpappa og sitt eget band Suburban Savages – begge band i toppsjiktet innen norsk prog – er snart aktuell med en solo-EP under navnet Electrond.

[dropcap]E[/dropcap]nmannsprosjektet har eksistert under navnet Electrond mer eller mindre siden 2018, og Gjellum har hatt flere konserter med det som vel mest kan beskrives som elektronika.

27. mars gir han ut den første offisielle EP-en digitalt på Bandcamp (og på flere strømmetjenester), samtidig som han lover at utgivelsen også kommer ut på «noen ganske spesielle formater», uten å foreløpig gå inn på flere detaljer om akkurat det.

Søndag 22. mars kan Electrond oppleves, sammen med flere andre artister, live på Klosterenga Cafe i Oslo under det faste månedlige arrangementet «LilleLyd» – der han tidligere har opptrådt flere ganger, blant annet sammen med blant annet Alwanzatar fra Tusmørke.

 

 

 

Facebook Comments

Redaksjonen

Jobber til daglig som journalist. Mangeårig progelsker. Båtgal og tar gjerne egen båt til progkonserter og festivaler (hvis mulig!). Amatørtrommis. Har en bred musikksmak, men med rock og progrock som favorittmusikk. Liker mange forskjellige band, som Gentle Giant, Genesis, Saga, The Windmill, Magic Pie og White Willow – for å nevne noen få.