5. desember 2023
KonsertNyheter

The Watch avlyser i Oslo

Italienske The Watch kommer likevel ikke til Oslo i april. Bandet har avlyst flere av sine opptredener på Europaturneen på grunn av koronavisuset. Dette gjelder dessverre også Oslo-konserten.

[dropcap]I[/dropcap] tillegg til Oslo-konserten avlyses også en rekke opptredener i Italia og Tyskland, samt i Göteborg dagen før Oslo-konserten.

Dette skriver bandet selv på sin Facebook-side.

På denne turneen skulle bandet spilt Genesis-perler fra 1970-1976, og i Oslo skulle Panzerpappa ha spilt sammen med dem på John Dee 4. april.

Bandet skriver at de håper å kunne komme med mer informasjon senere, og at de satser på at de avlyste konsertene kan gjennomføres på et senere tidspunkt.

Norske helsemyndigheter har uansett kommet med stadig strengere innskjerping når det gjelder arrangementer, så mye tyder på at konserten ville måtte ha blitt avlyst uansett.

En rekke andre konserter, også de med få potensielle publikummere, står nå i fare for å måtte avlyses.

Facebook Comments

Redaksjonen

Jobber til daglig som journalist. Mangeårig progelsker. Båtgal og tar gjerne egen båt til progkonserter og festivaler (hvis mulig!). Amatørtrommis. Har en bred musikksmak, men med rock og progrock som favorittmusikk. Liker mange forskjellige band, som Gentle Giant, Genesis, Saga, The Windmill, Magic Pie og White Willow – for å nevne noen få.