5. desember 2023
KonsertNyheter

Pendragon-konsert avlyst også i Norge

Last Updated on: 12th mars 2020, 06:46 pm

Det har vel ligget i kortene noen dager, men nå er det dessverre bekreftet: Konserten med Pendragon på Cosmopolite i Oslo er avlyst. Eller rettere sagt, utsatt til januar 2021, forhåpentligvis. Årsaken til avlysningen er selvsagt koronaviruset og restriksjonene som norske helsemyndigheter har lagt på arrangementer av denne typen.

[dropcap]S[/dropcap]om vi skrev onsdag måtte bandet avlyse sine to konserter i Polen som skulle finne sted til torsdag og fredag, samtidig som de prøver å gjennomføre lørdagens konsert i Wien ved å avholde to konserter på rad, for et publikum begrenset til to ganger 100. Konserten i Barcelona til uka er også avlyst.

En slik delt løsning ble vanskelig å få til i Oslo, spesielt etter at regjeringen torsdag kom med de strengeste tiltakene som er satt iverk i Norge i fredstid for å hindre ytterligere spredning av koronaviruset.

-I samarbeid med Pendragon og Cosmopolite utsetter vi til januar 2021. Pendragon ønsker å komme tilbake og spille alle avlyste konserter og steder, men har ikke tid før begynnelsen av neste år. Alle kjøpte billetter vil bli gyldige da, opplyser Morten L. Clason i We Låve Rock Concert til Prognytt. Han utelukker heller ikke at bandet kan klare å komme til Norge i høst eller på slutten av året.

På Facebook skriver Calson følgende: “Ticketmaster kan refundere pengene for billetter, men jeg håper alle støtter oss i denne situasjonen og bruker sine billetter når konserten kommer til Oslo på et senere tidspunkt. Det er svært vanskelig for oss som driver på dugnad å tape penger når slikt skjer, så støtte fra dere der ute er svært viktig. Vi ønsker ikke å bruke Force Majure som argument for å holde igjen penger, men å gi dere den opplevelsen dere all ønsker på et senere tidspunkt.”

 

 

Facebook Comments

Redaksjonen

Jobber til daglig som journalist. Mangeårig progelsker. Båtgal og tar gjerne egen båt til progkonserter og festivaler (hvis mulig!). Amatørtrommis. Har en bred musikksmak, men med rock og progrock som favorittmusikk. Liker mange forskjellige band, som Gentle Giant, Genesis, Saga, The Windmill, Magic Pie og White Willow – for å nevne noen få.