28. november 2023
Konsert

Rockefeller stenger ut april

Last Updated on: 12th mars 2020, 07:13 pm

Alle arrangementer på Rockefeller, John Dee og Sentrum Scene er avlyst ut april måned.

[dropcap]T[/dropcap]orsdag formiddag er strømløs-konserten med Return på Rockefeller torsdag kveld avlyst. Det samme gjelder de innledende rundene av Emergenza-festivalen, som skulle finne sted på John Dee torsdag og fredag.

Fredagens konsert med Underworld på Sentrum Scene er også flyttet etter at bandet har utsatt sine konserter i København og Oslo på grunn av koronaviruset. Her jobbes det med nye datoer.

Også konserten med Big Thief lørdag på Rockefeller er avlyst etter at bandet har avlyst sine resterende konserter i Göteborg, Stockholm, Oslo og Århus.

Ingen av disse er direkte progrelaterte, men tendensen er svært klar: Det blir en mager konsertvår i år.

Oslo kommune gikk onsdag ut med et forbud mot arrangementer med mer enn 500 deltakere, innendørs og utendørs.. Smittevernoverlegen i Oslo har iogså fastsatt i forskrift at arrangører må søke kommunen om å gjennomføre arrangementer med mer enn 100 deltakere. Utesteder, serveringssteder, forsamlingslokaler og arenaer uten plasstildeling skal sørge for at alle til stede kan holde 1 meter avstand til andre i lokalet og på arenaområdet.

OPPDATERT 19.00: Rockefeller stenger ut april:

Med instruksen fra nasjonale og lokale myndigheter betyr det at vi ikke lenger kan holde åpent eller avholde noen form for arrangementer i tiden fremover.

Vi informerer derfor med stor beklagelse at vi på denne bakgrunn må stenge virksomheten helt ned fra i dag og ut april måned. Alle konserter og andre arrangementer i denne perioden vil bli forsøkt flyttet til annen dato, eller avlyst.

Det betyr at alle arrangementer på Rockefeller, John Dee og Sentrum Scene er avlyst.

Facebook Comments

Redaksjonen

Jobber til daglig som journalist. Mangeårig progelsker. Båtgal og tar gjerne egen båt til progkonserter og festivaler (hvis mulig!). Amatørtrommis. Har en bred musikksmak, men med rock og progrock som favorittmusikk. Liker mange forskjellige band, som Gentle Giant, Genesis, Saga, The Windmill, Magic Pie og White Willow – for å nevne noen få.