2. desember 2023
KonsertNyheter

Uhørt avlyser alle konserter til etter påske

Last Updated on: 12th mars 2020, 11:37 am

Merkelig nok nøler de større konsertarenaene fortsatt med å avlyse planlagte konserter, men Uhørt i Strøget i Oslo melder torsdag at de nå avlyser alle konserter og arrangementer på Uhørt og Cafe Sør fram til uke 16 på grunn av koronaviruset.

Den lille konsertscenen – som har huset flere prog- og progrelaterte konserter, senest Karisma og Apollons Off:Larm, vil ta en ny vurdering på situasjonen etter påske.

-Alle som blir berørt, får nye datoer om de ønsker. Folks liv og sikkerhet er førsteprioritet uansett. Vi håper absolutt alle, deltar i denne helsedugnaden, sier bookingansvarlig Silje Hedvig Holmen til Prognytt.

Dette betyr blant annet at konserten med 35 Tapes og Lauhing Stock 25. mars er avlyst.

Oslo kommune gikk onsdag ut med et forbud mot arrangementer med mer enn 500 deltakere, innendørs og utendørs.. Smittevernoverlegen i Oslo har iogså fastsatt i forskrift at arrangører må søke kommunen om å gjennomføre arrangementer med mer enn 100 deltakere. Utesteder, serveringssteder, forsamlingslokaler og arenaer uten plasstildeling skal sørge for at alle til stede kan holde 1 meter avstand til andre i lokalet og på arenaområdet.

Cosmopolite – der konserten med Pendragon 18. april skal gå av stabelen – har avlyst en konsert i kveld med bandet Lettuce. Bandet besluttet å avlyse resten av sin Europaturne etter konserten i København onsdag. Årsaken er at bandet, som er fra USA, frykter å bli nektet innreise til statene etter at USA onsdag varslet at de vil stanse all innreise fra Europa.

Pendragon måtte onsdag avlyse sine to konserter i Polen i dag og i morgen, og på sin Facebookside opplyser de at også konserten i Barcelona 17. mars er avlyst.

Facebook Comments

Redaksjonen

Jobber til daglig som journalist. Mangeårig progelsker. Båtgal og tar gjerne egen båt til progkonserter og festivaler (hvis mulig!). Amatørtrommis. Har en bred musikksmak, men med rock og progrock som favorittmusikk. Liker mange forskjellige band, som Gentle Giant, Genesis, Saga, The Windmill, Magic Pie og White Willow – for å nevne noen få.