Yes avlyser flere konserter

Last Updated on: 12th mars 2020, 05:14 pm

I en pressemelding fra Cruise To The Edge bekreftes det at Yes har kansellert sin opptreden på cruiset, som går fra 27. mars til 1.april. Yes har også avlyst sine konserter i USA. Det er ennå ikke kommet noen bekreftelse på om avlysningene også rammer konserter i Europa.

[dropcap]H[/dropcap]verken på Yes’ offisielle nettsider eller Facebook-side er det foreløpig kommet noen informasjon, men Cruise To The Edge siterer en uttalelse fra bandet med kommentarer fra Steve Howe og Alan White som bekrefter avlysningen.

Ifølge Cruise To The Edge vil ikke cruiset bli avlyst, men skal gå av stabelen med en ny headliner. Blant bandene som skal opptre under cruiset er Saga, Marillion, Riverside, Anathema, Steve Hackett, Flower Kings og Pendragon, for å nevne noen.

Siden brorparten av bandene på cruiset kommer fra Europa, er det usikkert hva de nye innreiserestriksjonene for Europa til USA vil kunne innvirke på lineupen. Det vil ikke forundre noen om flere band ser seg tvunget til å avlyse.

Hvilke konsekvenser dette får for de øvrige konsertplanene til Yes, og ikke minst konserten på Sentrum Scene 15. mai er ennå ikke avklart, men sett i lys av utviklingen i koronasmitte også her i landet og at Oslo kommune for kort tid siden gikk ut og forbød arrangementer med over 50 deltakere, så ser det ikke særlig lyst ut…

Facebook Comments

Redaksjonen

Jobber til daglig som journalist. Mangeårig progelsker. Båtgal og tar gjerne egen båt til progkonserter og festivaler (hvis mulig!). Amatørtrommis. Har en bred musikksmak, men med rock og progrock som favorittmusikk. Liker mange forskjellige band, som Gentle Giant, Genesis, Saga, The Windmill, Magic Pie og White Willow – for å nevne noen få.