2. desember 2023
FestivalKonsertPressemeldinger

Franck Carducci avlyser resten av turneen

Etter at også franske myndigheter har varslet en total stengning fra i kveld, har Franck Carducci og bandet hans sett seg nødt til å avlyse resten av sine konserter i mars og april. Det gjelder både de resterende i Frankrike, men også den forestående turneen i Storbritannia.

[dropcap]S[/dropcap]elv om nettopp Storbritannia (sammen med Sverige) ser ut til å være de to landene som går mot strømmen og ikke på langt nær har kommet med de restriksjonene andre land i Europa har, så vil stengningen i Frankrike gjøre det svært vanskelig både å komme seg ut av landet og tilbake igjen.

I tillegg begynner det å se ut som om ting skjer på balløya.

Franck Carducci skulle blant annet opptre på festivalen HRH Prog 9 i London og Sheffield i slutten av mars, en festival som hadde blant annet Rick Wakeman som headliner, men arrangørene har i en epost mandag bekreftet at arrangementet nå er avlyst.

I en følelsesladd melding på sin Facebook-side forteller Carducci om avgjørelsen.

 

Franck Carducci & The Fantastic Squad skulle blant annet ha spilt i Cambridge, Leicester, Southampton, Newcastle, Liverpool og Glasgow i mars, og flere steder i Frankrike og Tyskland i april.

Også noen datoer i mai er satt opp på turneen, men det er ennå uvisst om de lar seg gjennomføre.

Franck Carducci ga i november i fjor ut albumet “The Answer” som fikk meget god mottakelse, også her i Prognytt.

Facebook Comments

Redaksjonen

Jobber til daglig som journalist. Mangeårig progelsker. Båtgal og tar gjerne egen båt til progkonserter og festivaler (hvis mulig!). Amatørtrommis. Har en bred musikksmak, men med rock og progrock som favorittmusikk. Liker mange forskjellige band, som Gentle Giant, Genesis, Saga, The Windmill, Magic Pie og White Willow – for å nevne noen få.