28. november 2023
KonsertNyheter

Green Carnation flytter releaseparty til høsten

Last Updated on: 17th mars 2020, 03:58 pm

Green Carnation gir ut sitt første studioalbum på 14 år – «Leaves Of Yesteryear» – i mai. Releasepartyet som var planlagt 23. mai i Kristiansand blir nå flyttet til senere i år, men det planlegges allikevel en heidundrende fest på Caledonien Hall.

Singlecoveret

[dropcap]»V[/dropcap]i flytter konserten til i høst, men kjører et releaseparty for hele verden, med en multikamera livestreaming-produksjon med ekstramateriale og greier» forteller vokalist Kjetil Nordhus til Heavymetal.no.

Det blir en liten billettavgift, og man får da, som nevnt, fullproduksjonskonsert streamet live.

«På grunn av situasjonen vi nå står i, ønsker arrangør Dirty Old Town, Green Carnation, Ticketmaster, Aasgaarden Visuals/ Amodei Visuals og Radisson Blu Caledonien Hotel å livestrømme den planlagte albumslippkonserten lørdag 23. mai. I utgangspunktet var konserten planlagt gjennomført med to større internasjonale navn til på plakaten, og det jobbes nå med å finne ny dato til det fysiske arrangementet» skriver bandets promoter og konsertprodusent Jan Kenneth i en pressemelding.

Bandet har laget en video fra første singel fra albumet, tittelkuttet, som du ser nederst i denne saken (og på vår forside)

Les hele saken på heavymetal.no

Billettsalget startet i går på Ticketmaster.

 

 

Facebook Comments

Redaksjonen

Jobber til daglig som journalist. Mangeårig progelsker. Båtgal og tar gjerne egen båt til progkonserter og festivaler (hvis mulig!). Amatørtrommis. Har en bred musikksmak, men med rock og progrock som favorittmusikk. Liker mange forskjellige band, som Gentle Giant, Genesis, Saga, The Windmill, Magic Pie og White Willow – for å nevne noen få.