Prognytt

Winter’s End-festivalen avlyst

Per-Helge Berg 19. mars 2020 Festival, Nyheter

Sent i går kveld ble det bekreftet at Winter’ End-festivalen i Chepstow i Storbritannia ikke overraskende er avlyst. Festivalen er utsatt med ett år.

Den tradisjonsrike festivalen skulle ha vært arrangert fra 23. til 26. april med band som Pendragon, Mostly Autumn og Also Eden på plakaten.

Årsaken til avlysningen er at Storbritannia nå også har begynt å stramme inn og innføre restriksjoner og tiltak mot korona-pandemien, noe som blant annet har ført til at det faste konsertstedet Drill Hall er stengt inntil videre.

Flere av de utenlandske artistene ville også ha fått problemer med å komme seg til Wales neste måned.

Billetter som er kjøpt til årets festival vil gjelde i 2021, og ifølge arrangørene har allerede flere av bandene på årets line-up sagt ja til å komme tilbake neste år. Datoen er satt til 22. til 25. april 2021.

Arrangørene skriver også at de satser på åt høstens festival – Summer’s End – vil gå som planlagt.

Facebook Comments

Like this Article? Share it!

About The Author

Jobber til daglig som journalist. Mangeårig progelsker. Båtgal og tar gjerne egen båt til progkonserter og festivaler (hvis mulig!). Amatørtrommis. Har en bred musikksmak, men med rock og progrock som favorittmusikk. Liker mange forskjellige band, som Gentle Giant, Genesis, Saga, The Windmill, Magic Pie og White Willow – for å nevne noen få.

Comments are closed.