9. desember 2023
KonsertNyheter

Alwanzatar inviterer til Brakkesyke-konsert

I disse korunatider er det flere og flere som gir konserter på stream. Dette er kanskje noe som er kommet for å bli? Allerede er det flere som har påpekt at dette gir for eksempel folk som har problemer med å komme seg ut på konsert mulighet til å høre live musikk. I morgen er det Alwanzatars tur på Brakkesyke 2020.

[dropcap]O[/dropcap]nsdag fra klokken 18.00 vil Alwanzatar gi sin “kvartalsrapport” live på Facebooksiden til Brakkesyke 2020.

“Bli med på en reise i elektronisk lyd, med modulærsynth, theremin og båndekko”, heter det i invitasjonen til arrangementet.

Enmannsbandet består av Krizla fra Tusmørke på fløyte, synthesizere, sequencere, trommemaskiner og loopere, som han mikser på stedet med tung båndekko og effekter. Musikken er inspirert av magick, meditasjon, acid house, dub og krautrock, ifølge en tidligere beskrivelse.

Alwanzatar har allerede tre album bak seg: Heliotropiske Reiser, Fangarmer Gjennom Tid Og Rom, og Helsfyr Terminal Ekspress, i tillegg til flere utgivelser på kassett.

Her er det bare å sette seg foran PC en i morgen kveld!

Facebook Comments

Redaksjonen

Jobber til daglig som journalist. Mangeårig progelsker. Båtgal og tar gjerne egen båt til progkonserter og festivaler (hvis mulig!). Amatørtrommis. Har en bred musikksmak, men med rock og progrock som favorittmusikk. Liker mange forskjellige band, som Gentle Giant, Genesis, Saga, The Windmill, Magic Pie og White Willow – for å nevne noen få.