We Låve Rock i mai avlyst

Last Updated on: 5th april 2020, 08:37 pm

Som så mye annet i den tiden vi er inne i nå, så kommer det vel ikke som noen stor overraskelse at We Låve Rock 2020 dessverre er avlyst. Arrangørene hadde dessverre ikke noe annet valg, både på grunn av restriksjonene som fortsatt gjelder, og fordi flere av artistene var usikre.

[dropcap]D[/dropcap]et er på Facebook at arrangørene søndag kveld kommer med den triste, men ikke helt uventede, nyheten. Samtidig lover de å prøve å arrangere en 1-dags-festival i november istedenfor.

Denne festivalutgaven vil da inneholde bandene Infringement, Lesoir, Hasse Fröberg & Musical Companion, og Caravan – og muligens et band til.

Her er hele teksten som er lagt ut søndag kveld:

Hasse Fröberg & Musical Companion har sagt ja til å komme i november.

Vi ventet i det lengste med å komme med denne beskjeden, men dessverre må vi nå kaste inn håndkle.
På grunn av viruset må også WLRF2020 avlyse festivalen i mai 2020. Selv om det skulle bedre seg i Norge på en drøy måned, vil ingen av bandene fra andre land kunne reise ut fra sine land eller inn til Norge.
Dette gjelder Mystery, Caravan, Lesoir, Sky Architect og HFMC – kun Infringement hadde blitt igjen og selv om det blir knall, er det kanskje ikke nok til en 2-dagers festival.

Planen videre er nå å få til en 1-dags festival i November, med Infringement, Lesoir, HFMC og Caravan – og muligens et band til. Vi kommer tilbake så fort vi har noe klart.
Vi satser alt på å få Mystery tilbake på plakaten til WLRF2021.

Når det gjelder billetter håper vi at de som har kjøpt ikke forlanger penger tilbake, da vi har utgifter å betale, selv om vi må avlyse. Vi håper at dere støtter oss videre, slik at vi kan komme tilbake med en strålende festival i mai 2021.

Kjøpte billetter kan brukes på 3 alternativer:
1 – 1 dags WLRF2020 festival senere i år
(gjelder både fredags – og lørdags billetter)
2 – WLRF2021 (mai 2021)
(gjelder både fredags – og lørdags billetter)
3 – Gis som støtte til WLRF

Mystery. Bandet prøver å komme tilbake i 2021. Foto brukt med tillatelse.

Vi kan bare beklage og er svært lei oss for dette som skjer med oss alle og i denne anledning oss som er arrangører, men som dere skjønner kan vi jo ikke gjøre så mye med det.
Hvis dere ønsker å støtte WLR konseptet, gå på nett og kjøp billetter til Pendragon (ny dato kommer snart), Arena og WLRF2021 når disse blir lagt ut for salg.

Prognytt oppfordrer alle våre lesere som har kjøpt billett om å benytte ett av de tre alternativene istedenfor å be om pengene tilbake. Denne festivalen får ingen offentlig støtte, og vil derfor såvidt vi forstår, heller ikke kunne nyte godt av noen krisepakke fra Kulturdepartementet.

 

Facebook Comments

Redaksjonen

Jobber til daglig som journalist. Mangeårig progelsker. Båtgal og tar gjerne egen båt til progkonserter og festivaler (hvis mulig!). Amatørtrommis. Har en bred musikksmak, men med rock og progrock som favorittmusikk. Liker mange forskjellige band, som Gentle Giant, Genesis, Saga, The Windmill, Magic Pie og White Willow – for å nevne noen få.