5. desember 2023
KonsertNyheter

Også King’s Ransom blir sannsynligvis utsatt

Last Updated on: 4th mai 2020, 09:08 am

Høstens forestillinger av Clive Nolans “King’s Ransom”-rockemusikal blir trolig også utsatt på grunn av koronasituasjonen. Oppfølgeren til “Alchemy” skulle ha vært framført på Sætre og i Oslo i september.

[dropcap]O[/dropcap]ppsetningen av “King’s Ransom” blir dermed rammet av ytterligere en utsettelse. Opprinnelig skulle rockemusikalen ha blitt satt opp i fjor, men ble utsatt til i år blant annet på grunn av endringer i det engelske ensemblet.

Caamora Norway har allerede gjennomført fellesøvelser med både engelske og norske deltakere, men situasjonen rundt koronaviruset, både med reiserestriksjoner, karantener og ikke minst forbudet mot større arrangementer og samlinger, har gjort at prosjektet er forsinket.

– Caamora er like usikkert som alt annet, trolig blir det utsatt til litt lenger utpå året, sier Morten L. Clason i Caamora Norway til Prognytt.

Opprinnelig skulle de tre forestillingene ha funnet sted 11. og 12. september i Storsalen i Hurum rådhus, og på Cosmopolite i Oslo 13. september.

Forestillingene er ennå ikke bekreftet utsatt, det er avhengig av hva både de norske og engelske helsemyndighetene gjør i tiden framover.

Facebook Comments

Redaksjonen

Jobber til daglig som journalist. Mangeårig progelsker. Båtgal og tar gjerne egen båt til progkonserter og festivaler (hvis mulig!). Amatørtrommis. Har en bred musikksmak, men med rock og progrock som favorittmusikk. Liker mange forskjellige band, som Gentle Giant, Genesis, Saga, The Windmill, Magic Pie og White Willow – for å nevne noen få.