28. november 2023
Nyheter

Smakebit fra The Opium Cartels nye album

The Opium Cartel slapp før påske sin første single fra sommerens nye album. All oppmerksomheten rundt koronaviruset – samt at produksjonen her på prognytt.no har tatt litt pause – har ført til at dette har falt litt mellom to stoler. Singelen har fått tittelen «In The Streets». Selve albumet «Valor» kommer om knappe én måned.

[dropcap]S[/dropcap]elve singelen – som også er åpningsporet på albumet, er egentlig en ganske så poppete sak til å komme fra Jacob Holm-Lupo, men samtidig en besnærende sak som lett griper tak i deg med en drømmelignende vokal fra Silje Høgevold – mer kjent som Silje Huleboer fra den akustiske duoen Ole & Silje Huleboer. Også Ole er forøvrig med på både singelen og albumet, som er det tredje i rekken fra The Opium Cartel.

Den russisk-israelske jazz-saksofonisten Ilia Skibinsky, som har samarbeidet med alle fra Randy Brecker til Larry Graham, er også med på singelkuttet.

Selve albumet kommer ut 5. jun i på Apollon, og går allerede på repeat her i gården – så en anmeldelse kommer i løpet av måneden.

Videoen til singelen ser du under:

 

Facebook Comments

Redaksjonen

Jobber til daglig som journalist. Mangeårig progelsker. Båtgal og tar gjerne egen båt til progkonserter og festivaler (hvis mulig!). Amatørtrommis. Har en bred musikksmak, men med rock og progrock som favorittmusikk. Liker mange forskjellige band, som Gentle Giant, Genesis, Saga, The Windmill, Magic Pie og White Willow – for å nevne noen få.