9. desember 2023
KonsertNyheter

Ny Pendragon-dato bekreftet

For rundt tre uker siden skrev vi at den nye datoen for Pendragons debutkonsert i Norge var satt til 10. april neste år. I dag bekrefter arrangør Morten L. Clason at konsertdatoen nå er 100 prosent bekreftet.

[dropcap]D[/dropcap]atoen har fram til i dag vært noe usikker, ettersom det måtte gå ihop med en lang rekke med andre nye konsertdatoer rundt i Europa da Pendragon ble nødt til å ombooke hele turneen på grunn av koronaviruset og tiltakene som ble satt i gang.

Men i dag kan altså konsertpromotør Clason i We Låve Rock Concert endelig bekrefte at det blir konsert lørdag 10. april på Cosmopolite i Oslo.

-Billetter blir tilgjengelig for kjøp på Ticketmaster og hurumrock.no i dag. Vi vil også trykke opp 200 nye spesialbilletter for 2021, sier Clason til Prognytt.

Samtidig understreker han at billetter som tidligere er kjøpt til den avlyste konserten i år – både spesialbillettene og via Ticketmaster – selvsagt er gyldige til den nye konserten neste år.

For de av dere som har samlergenet i behold, så kan det vel være interessant at de nye spesialbillettene – souvenirbillettene – vil ha en annen design enn de som ble trykt opp til den avlyste konserten.

Konserten blir altså Pendragons debut i Norge, etter over 40 år som band!

Bandet ga i februar ut sitt ellevte studioalbum, “Love Over Fear”, som har høstet lovord hos en samlet musikkpresse, også hos Prognytt, og konserten i Norge vil nok inneholde flere smakebiter fra plata.

Facebook Comments

Redaksjonen

Jobber til daglig som journalist. Mangeårig progelsker. Båtgal og tar gjerne egen båt til progkonserter og festivaler (hvis mulig!). Amatørtrommis. Har en bred musikksmak, men med rock og progrock som favorittmusikk. Liker mange forskjellige band, som Gentle Giant, Genesis, Saga, The Windmill, Magic Pie og White Willow – for å nevne noen få.