28. november 2023
Nyheter

Gir ut Ruphus’ fjerde album

I neste uke kommer Karisma Records med den fjerde i rekken av nyutgivelser med legendariske Ruphus. Denne gangen er det «Inner Time» som har fått en makeover med remastering av Jacob Holm-Lupo.

[dropcap]F[/dropcap]ra før av har Karisma re-utgitt både “New Born Day”, “Ranshart” og, “Let Your Light Shine”, som alle har gjennomgått remastering-prosessen og kommet ut både på CD og i begrenset vinylopplag.

Det samme gjelder selvsagt også «Inner Time» som utgis i 250 eksemplarer i gjennomsiktig blå vinyl i tillegg til vanlig svart.

Denne skiva kom opprinnelig ut i 1977, og nok en gang var det Terje Rypdal som sto for produsentjobben.

Som vanlig med Ruphus var det også denne gangen en endring i besetningen: Sylvi Lillegaard på vokal og Jan Simonsen på keyboards.

Ut av døra forsvant dermed Gudny Aspaas og Håkon Graf. Aspaas skulle senere returnere på det sjette og siste albumet.

Albumet bygde videre på suksessen med jazzrockutviklingen til bandet.

Utgivelsesdatoen er satt til 22. mai, og alle variantene av albumet kan forhåndsbestilles fra Karismas nettsider.

Facebook Comments

Redaksjonen

Jobber til daglig som journalist. Mangeårig progelsker. Båtgal og tar gjerne egen båt til progkonserter og festivaler (hvis mulig!). Amatørtrommis. Har en bred musikksmak, men med rock og progrock som favorittmusikk. Liker mange forskjellige band, som Gentle Giant, Genesis, Saga, The Windmill, Magic Pie og White Willow – for å nevne noen få.