Solid støtte til We Låve Rock

Før helgen ble det kjent at We Låve Rock-festivalen har fått støtte fra Sparebankstiftelsen DNB. Hele 100.000 kroner er festivalen tildelt, noe som sørger for å sikre framtiden til We Låve Rock, selv i de usikre tidene for festivalbransjen framover. Koronakrisen har sørget for en haug med avlysninger i år, men endelig kom det noe godt nytt!

Lykkelige mottakere av støtte: Fra venstre Morten L. Clason, Liv Bekkeseth (banksjef i Asker) samt Geir Eriksen og Arnfinn Isaksen fra Hurum Progrock Society.

[dropcap]S[/dropcap]jekken ble overrakt av banksjef Liv Bekkeseth (bakerst på bildet) før helgen, og festivalsjef Morten L. Clason er overlykkelig over støtten.

-Vi søkte om midler og fikk 100.000,- til We Låve Rock 2020. Helt fantastisk egentlig. Dette gir oss litt muligheter fremover. Alt skal gå tilbake til folket ved at vi kan gi våre tilhengere konsertopplevelser i årene som kommer, sier Clason til Prognytt.

Fra før av har festivalen også fått støtte av Viken fylkeskommune ordning for nisjefestivaler og hovedsponsor Hurum Kraft.

-Når vi da legger til småsponsorer som er svært viktige for festivalen, så kan vi se fremtiden lyst i møte. Vi glede oss til å arrangere nye konserter og festivaler i fremtiden. Nå gjelder det bare å få folket der ute til å kjøpe billetter og støtte opp om arrangementene, sier Clason.

Årets festival på Grønsand gård, som skulle gå av stabelen neste helg, måtte avlyses, men det blir arrangert en «Limited Edition» senere i år. Det kommer Prognytt tilbake til.

Facebook Comments

Redaksjonen

Jobber til daglig som journalist. Mangeårig progelsker. Båtgal og tar gjerne egen båt til progkonserter og festivaler (hvis mulig!). Amatørtrommis. Har en bred musikksmak, men med rock og progrock som favorittmusikk. Liker mange forskjellige band, som Gentle Giant, Genesis, Saga, The Windmill, Magic Pie og White Willow – for å nevne noen få.