We Låve Rock 2020 holdes i Slemmestad i november

Last Updated on: 13th mai 2020, 04:20 pm

Etter at arrangørene av We Låve Rock 2020 måtte avlyse årets festival i mai på grunn av koronasituasjonen, lovte de tidlig at de ville prøve å få arrangert en «Limited Edition» av festivalen senere i år. Nå er sted og dato bekreftet: En dags-utgaven av festivalen blir arrangert på Sekkefabrikken i Slemmestad lørdag 28. november.

[dropcap]S[/dropcap]iden festivalen denne gangen blir noe redusert i forhold til det som opprinnelig var planen, blir det også noen færre band på scenen, men arrangørene jobber for å få satt sammen en spennende festival med flere av de opprinnelige bandene på plakaten.

-Så langt er norske Infringement og Laughing Stock samt nederlandske Lesoir bekreftet, og det jobbes med flere band, sier Morten L. Clason i We Låve Rock til Prognytt.

Billettene til den opprinnelige festivalen gjelder for den nye festivalen, eller publikum kan velge å støtte festivalen ved å kjøpe nye billetter til utgaven på Sekkefabrikken.

Man har også mulighet til å bruke årets festivalbillett til neste års festival.

Sekkefabrikken er – som navnet avslører – ganske riktig et gammelt produksjonslokale som lagde sekker til sementen som ble laget fra gamle Norcems fabrikker i Slemmestad.

Selve sekkeproduksjonen opphørte i 1976, og fra 2008 har bygningen blitt brukt som Slemmestads kulturhus.

 

Facebook Comments

Redaksjonen

Jobber til daglig som journalist. Mangeårig progelsker. Båtgal og tar gjerne egen båt til progkonserter og festivaler (hvis mulig!). Amatørtrommis. Har en bred musikksmak, men med rock og progrock som favorittmusikk. Liker mange forskjellige band, som Gentle Giant, Genesis, Saga, The Windmill, Magic Pie og White Willow – for å nevne noen få.