17. april 2024
Konsert

Det Skandaløse Orkester streamer live i kveld

Mens Prognytt har vært litt uvirksom de siste ukene, har det vært en god del norske progband som har streamet live, men vi har ikke kapasitet til å omtale alle – tips oss gjerne hvis dere har noe slikt på gang! I kveld er det i alle fall duket for en streamopplevelse utenom det vanlige, når Det Skandaløse Orkester skal i ilden på Madam Felle.

[dropcap]B[/dropcap]andet har jo flere ganger mast om å komme jævlig på TV (jfr. singelen/videoen “Skulle jævlig vært på TV”) og nå er de endelig kommet til målet – nesten!

For torsdag kveld er det klart for en liveopptreden av de sjeldne, via Facebook.

I tråd med reglene fra myndighetene er det lagt ut fysiske billetter til konserten – begrenset til 40 – og disse er selvsagt revet bort. Det hele skjer på Madam Felle i Bergen, og streames fra utestedets Facebookside.

Bandet lover en konsert med en salig blanding av punk-, jazz-, cowboy- og dommedagsmusikk! I sedvanlig stil altså.

Så ta fram popcornet og gjør dere klare til i kveld fra klokken 22.30!

Konserten streames herfra!

 

Facebook Comments

Redaksjonen

Jobber til daglig som journalist. Mangeårig progelsker. Båtgal og tar gjerne egen båt til progkonserter og festivaler (hvis mulig!). Amatørtrommis. Har en bred musikksmak, men med rock og progrock som favorittmusikk. Liker mange forskjellige band, som Gentle Giant, Genesis, Saga, The Windmill, Magic Pie og White Willow – for å nevne noen få.