Magic Pie klar for We Låve Rock i Slemmestad

Last Updated on: 16th mai 2020, 09:33 pm

Mossebandet Magic Pie er bekreftet til We Låve Rock Limited Edition som finner sted på Sekkefabrikken i Slemmestad 28. november. Dette kan fort bli debuten for bandet med ny besetning.

[dropcap]I[/dropcap] skrivende stund er det jo en god del måneder igjen for festivalen finner sted, og Prognytt vet jo heller ikke hva slags planer bandet har for høsten når koronarestriksjonene etterhvert slipper taket, men det er langt fra umulig at Slemmestad-gigen både kan bli bandets eneste konsert i 2020 og konsertdebuten for trommis Martin Utby.

I fjor høst kom nyheten om at både gitarist Eirik Hanssen og trommis Jan T. Johannessen måtte trekke seg fra bandet, og i februar i år kom nyheten om at Martin Utby overtok trommetronen. Bandet skulle egentlig ha spilt på Sweden Rock-festivalen i sommer, men den er, som alt annet, avlyst.

We Låve Rock Limited Edition finner sted som en slags erstatning for den tradisjonelle festivalen som skulle gått av stabelen på Grønsand gård nå i mai.

På plakaten står norske Infringement og Laughing Stock, samt nederlandske Lesoir. Også festivalkunstnerne Ronny Bank og Sverre Økshoff er klare for festivalen i november. Som vanlig kommer også unge talenter fra Folkestad Rockeverksted til å varme opp publikum.

Billetter kan kjøpes her

Billetter som er kjøpt til den avlyste mai-festivalen kan også benyttes i november, spares til neste års festival eller rett og slett doneres for å støtte arrangørene i disse koronatider.

 

Facebook Comments

Redaksjonen

Jobber til daglig som journalist. Mangeårig progelsker. Båtgal og tar gjerne egen båt til progkonserter og festivaler (hvis mulig!). Amatørtrommis. Har en bred musikksmak, men med rock og progrock som favorittmusikk. Liker mange forskjellige band, som Gentle Giant, Genesis, Saga, The Windmill, Magic Pie og White Willow – for å nevne noen få.