3. desember 2023
FestivalNyheter

Kalandra klar for novemberutgaven av We Låve Rock

Arrangørene av We Låve Rock i november trakk i helgen opp et nytt, og kanskje overraskende, kort fra ermet: Norske Kalandra er nå bekreftet til festivalen i Sekkefabrikken i Slemmestad i november.

[dropcap]K[/dropcap]alandra beskrives som en unik miks av nordisk folk og det eksperimentelle, og skal man absolutt sette merkelapper på musikken så har både alternativ rock og alternativ pop blitt brukt på den musikken som trioen leverer.

“De tre musikere har en delt lidenskap for det særegne. Sammen vever de forlokkende vokalmelodier inn i et rått og frigjørende lydbilde”, heter det blant annet i bandets presseskriv.

Trioen består av Jogeir Daae Mæland, Katrine Stenbekk og Florian Döderlein Winter.  Bandet debuterte med EP-en “Beneath the Breaking Waves” i 2017 og jobber med fulllengderdebuten.

Bandet var support for Seigmen i desember i fjor, og Kalandra har også vakt oppmerksomhet for sin cover av Wardrunas “Helvegen”. Bandet gjorde seg også bemerket da de lagde to låter som ble benyttet i HBO Nordic-serien “Beforeigners”.

Facebook Comments

Redaksjonen

Jobber til daglig som journalist. Mangeårig progelsker. Båtgal og tar gjerne egen båt til progkonserter og festivaler (hvis mulig!). Amatørtrommis. Har en bred musikksmak, men med rock og progrock som favorittmusikk. Liker mange forskjellige band, som Gentle Giant, Genesis, Saga, The Windmill, Magic Pie og White Willow – for å nevne noen få.