9. desember 2023
KonsertNyheter

IQ kommer tilbake til Norge neste år

Britiske IQ kommer tilbake til Norge 17. april neste år. Det opplyser arrangørene We Låve Rock Concert. Bandet besøkte Norge sist gang for tre år siden.

[dropcap]D[/dropcap]a bandet sist gang var i Norge for tre år siden var det John Dee som var arenaen, denne gangen er det på Cosmopolite.

Albumet “Resistance” er det foreløpig siste som kom med bandet i 2019, og fikk en god mottakelse.

Som vanlig tilbyr WLC spesieladesignede souvenirbilletter til sine konserter. De lages i kun 200 eksemplarer og kan bestilles direkte fra arrangøren, mens vanlige billetter blir solgt via Ticketmaster. (Ingen prisforskjell).

Det er foreløpig satt et tak på 300 billetter gjennom Ticketmaster i tillegg til de 200 spesialbillettene, ettersom arrangørene må oppfylle de gjeldene koronarestriksjonene fra myndighetene. Avhengig av hvordan pandemien utvikler seg nå som de strenge tiltakene gradvis lettes på, så kan det skje endringer i hvor mange publikummere som arrangørene har lov til å slippe inn, selv om vi snakker om april neste år.

Så det er vel bedre å være føre var og sikre seg billetter nå.

Uka før, den 10. april, spiller forøvrig Pendragon på samme sted!

Facebook Comments

Redaksjonen

Jobber til daglig som journalist. Mangeårig progelsker. Båtgal og tar gjerne egen båt til progkonserter og festivaler (hvis mulig!). Amatørtrommis. Har en bred musikksmak, men med rock og progrock som favorittmusikk. Liker mange forskjellige band, som Gentle Giant, Genesis, Saga, The Windmill, Magic Pie og White Willow – for å nevne noen få.