Arena-konserten utsatt til oktober 2021

Last Updated on: 1st juli 2020, 05:34 am

Reiserestriksjonene i Storbritannia og i Norge gjør at det trolig blir umulig for Arena å komme seg til Norge i høst. Konserten som skulle ha funnet sted i oktober er derfor utsatt et år.

[dropcap]D[/dropcap]et betyr at konserten blir avholdt på Cosmopolite 16. oktober 2021 – nesten på dagen ett år etter at den skulle ha funnet sted på samme sted 17. oktober i år.

Selv om det ennå er lenge til oktober, så er koronasituasjonen – spesielt i Storbritannia – så uoversiktelig og usikker at det av både økonomiske og logistiske grunner er besluttet å utsette konserten med ett år, det opplyser arrangøren We Låve Rock Concert.

Allerede kjøpte billetter til høstens forestillinger vil være gyldig til neste høst.

Bandet selv slapp nyheten på sosiale medier like etter midnatt natt til onsdag. Hele turneen som skulle ha blitt gjennomført i år er utsatt til  neste år ettersom omtrent 90 prosent av spillestedene bandet var booket inn på ikke kunne garantere hverken bandet, crewet eller publikum at konsertene kunne bli arrangert på en sikker og tilfredstillende måte.

Bandet har derfor avtalt nye spilledatoer med de samme spillestedene neste år, de fleste så nært opptil de opprinnelige datoene i år som mulig.

Arena i aksjon på We Låve Rock i 2018

 

Facebook Comments

Redaksjonen

Jobber til daglig som journalist. Mangeårig progelsker. Båtgal og tar gjerne egen båt til progkonserter og festivaler (hvis mulig!). Amatørtrommis. Har en bred musikksmak, men med rock og progrock som favorittmusikk. Liker mange forskjellige band, som Gentle Giant, Genesis, Saga, The Windmill, Magic Pie og White Willow – for å nevne noen få.