5. desember 2023
Festival

– Ingen fare for Night of the Prog i 2021

Arrangøren av Night of the Prog er ikke urolig for framtiden til festivalen etter bråket mellom  kommunen og driverne av Loreley.

[dropcap]D[/dropcap]e siste dagene har det kommet fram at det er en konflikt mellom driverne av konsertstedet Loreley og St. Goarshausen kommune.

Kommunen har sagt opp kontrakten med de som driver stedet og det er i tillegg en intern konflikt blant byens politikere.

Det skal ha ført til at byens borgermester har trukket seg fordi han var uenig i beslutningen om å si opp avtalen.

Arrangørene av Night of the Prog tar imidlertid det hele med knusende ro.

– Vi har ingen panikk, det blir Night of the Prog på Loreley også i 2021, sier Winfried Völklein i WIV Entertainment til Prognytt.

Årets festival måtte avlyses på grunn av koronapandemien, men det er altså ingen grunn til å frykte en ny avlysning.

Det skulle vært retur for Stig A. Clason,på Loreley denne sommeren, denne gangen med Infringement, men det må nok vente, kanskje er de klare neste år?
Facebook Comments

Redaksjonen

Jobber til daglig som journalist. Mangeårig progelsker. Båtgal og tar gjerne egen båt til progkonserter og festivaler (hvis mulig!). Amatørtrommis. Har en bred musikksmak, men med rock og progrock som favorittmusikk. Liker mange forskjellige band, som Gentle Giant, Genesis, Saga, The Windmill, Magic Pie og White Willow – for å nevne noen få.