28. november 2023
FestivalNyheter

Infringement klar for Loreley neste sommer

Arrangørene av Night Of The Prog jobber på spreng for å få 2021-utgaven av festivalen på skinner. I dag ble det også bekreftet at Infringement får en ny sjanse, og skal spille på siste dagen av festivalen, slik de egentlig skulle ha gjort denne sommeren.

[dropcap]L[/dropcap]ine-upen for 2021 er  begynner å nærme seg nesten helt identisk med de bandene som skulle stå på scenen i år, bortsett fra at lørdagens headliner Ayreon er byttet ut med Steve Hacketts Genesis Revisited.

De eneste artistene som det foreløpig er helt klart IKKE blir med i 2021, er allerede nevnte Ayreon, samt Gabriel.

I tillegg er i skrivende stund hverken Soulsplitter, Pavlov’s Dog, Renaissance, Voyager IV og Colosseum bekreftet klare, men det er vel et godt tegn at de fortsatt står på plakaten (band i grått er ikke bekreftet, band i hvitt er bekreftet).

Men norske Infringement er klare og vil gjøre sin debut på Loreley neste år.

Festivalen finner sted på Loreley fra 16. til 18. juli 2021.

Facebook Comments

Redaksjonen

Jobber til daglig som journalist. Mangeårig progelsker. Båtgal og tar gjerne egen båt til progkonserter og festivaler (hvis mulig!). Amatørtrommis. Har en bred musikksmak, men med rock og progrock som favorittmusikk. Liker mange forskjellige band, som Gentle Giant, Genesis, Saga, The Windmill, Magic Pie og White Willow – for å nevne noen få.